Skinboosters

Skinboosters zijn heel geschikt om de huid te verbeteren. Ze zijn als het ware een cocktail van talloze vitamines, mineralen en eiwitten die de vochtbalans in de huid herstellen en de elasticiteit verbeteren. Zichtbare lijntjes en rimpels verminderen waardoor je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Skinboosters kunnen ook worden ingezet om striae, wallen of donkere kringen te verminderen.

Skinboosters bij Vogue Clinic Amsterdam

Bij Vogue Clinic gebruiken we de Skinboosters van het vooraanstaande merk Skin Tech. Deze RRS-Inject skinboosters zijn samengesteld uit zuivere en effectieve ingrediënten die optimaal samenwerken voor het beste resultaat.

Hoe ziet de behandeling er uit?

De Skinbooster wordt door onze huidtherapeut ingebracht met
behulp van kleine naaldjes. Er zijn twee injectietechnieken mogelijk: via microneedling of met de Mesogun. Deze laatste methode is het meest geschikt om de Skinbooster precies in de juiste huidlaag te brengen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut.

 

Voor het beste resultaat adviseren we de Skinboosters in
kuurvorm toe te dienen. Hoeveel behandelingen een optimaal resultaat geven
hangt af van je huidconditie en persoonlijke wensen. Dit bespreken we graag met
je in een persoonlijk consult.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan je huid wat gevoelig zijn. Mogelijk is je huid wat rood en gezwollen. Dit trekt vanzelf weg. Na de behandeling kun je direct je normale activiteiten hervatten.

Tarieven

Maak direct een afspraak voor een behandeling met Skinboosters

 Wil jij ook een gehydrateerde, stevige huid en een frisse en jongere uitstraling en
denk je dat een Skinbooster-behandeling iets voor jou is? Maak dan snel een afspraak bij
Vogue Clinic.