Laserontharing

Ben je het zat om je telkens te moeten scheren? Droom je van een gladde, haarvrije huid zonder stoppeltjes en bultjes? Laserontharing is de oplossing om snel van ongewenste haartjes af te zijn.

Laserontharing bij Vogue Clinic Amsterdam

Bij Vogue Clinic werken we met de Gentle Max Pro. Dit zeer krachtige apparaat combineert de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. Hierdoor is het geschikt voor ieder huidtype en worden zelfs de kleinste donshaartjes geraakt. Het apparaat werkt ook heel efficiënt. Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Where have you been all my life?!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Laserontharing is een vorm van definitief ontharen waarmee we ongewenste haargroei bij zowel mannen als vrouwen definitief kunnen stoppen. Het laserapparaat dat we hiervoor gebruiken, de Gentle Max Pro, geeft een geconcentreerde laserstraal af. Deze wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. De warmte van de laser dringt door tot in de haarfollikel en zorgt ervoor dat deze niet verder zal groeien. Ons apparaat, de Gentle Max Pro, werkt met een gepatenteerd koelsysteem; Cryogeen. De huid wordt eerst gekoeld voordat de laserstraal wordt afgegeven. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig voor de huid, gemakkelijker te verdragen en is er geen gel nodig.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Met de Gentle Max Pro bereiken we snel resultaat. We kunnen al in 6 behandelingen ongewenste haargroei definitief stoppen. Natuurlijk is het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat afhankelijk van je huidtype, haartype, haarstructuur en de diepte van het haarzakje. Het resultaat van de behandeling kan ook worden beïnvloed door je leeftijd en door schommelingen in je hormoonspiegel vanwege zwangerschap, de overgang, of het gebruik van anticonceptie.

Kortom verschilt het resultaat per persoon maar ook per zone. Gemiddeld bereiken wij een reductie van 90% haargroei binnen 6-8 behandelingen en is hierna gemiddeld 1 keer per jaar een onderhoudsbehandeling nodig.

Tarieven

Vrijblijvende intake en gratis proefbehandeling

Wil jij met laserontharing graag van je ongewenste haargroei af? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvende intake en een gratis proefbehandeling.

Ontdek nu het krachtige effect van onze Gentle Max Pro laser.