Grove Poriën

Wat zijn grove poriën?

Grove poriën zijn poriën die wijder en daardoor meer zichtbaar worden. Grove poriën kunnen ontstaan als je talgklieren te veel talg aanmaken. Dit talg vermengt zich met dode huidcellen in de poriën, wat ervoor kan zorgen dat deze verstopt raken. Door die verstopping kan de talg niet meer vrij over de huid uitvloeien. Naast het wijder en beter zichtbaar worden van de poriën kunnen hierdoor ook mee-eters ontstaan.

Behandeling tegen grove poriën in Amsterdam

Grove poriën zijn vaak zichtbaar op de t-zone (voorhoofd, neus en kin) en het begin van de wangen. Om te zorgen dat de poriën niet verstopt raken en er geen mee-eters ontstaan is het belangrijk om de huid goed schoon te houden. Bij Vogue Clinic in Amsterdam kunnen we grove poriën doelgericht behandelen. Dit doen we met behulp van microneedling met de Dermapen4. Hiermee kunnen we je huid snel weer in balans brengen en een huidverbeterend resultaat bereiken.

Grove poriën zijn een hardnekkig huidprobleem en kunnen je flink onzeker maken. Je kunt thuis zelf al starten met het gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten die de huid niet verstoppen. Wil je een effectieve behandeling met langdurig resultaat, neem dan contact met ons op. Na een grondige analyse van je huid en het bespreken van jouw wensen stellen we een behandelplan op. Je kunt ook direct online een afspraak maken.