Peelings

Een peeling is een eenvoudige maar effectieve huidverbeteringstechniek door een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en de diepere huidlagen. Je huid is daardoor beter in staat werkstoffen op te nemen. Ook wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Een peeling geeft je huid een frissere uitstraling en kan worden ingezet om diverse huidproblemen te behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, een grove huidstructuur en acne.

Peelings bij Vogue Clinic Amsterdam

Bij Vogue Clinic in Amsterdam werken we met een breed scala aan peelings, van mild tot intensief. Wij werken onder andere met de revolutionaire BioRePeelCl3 en Mesopeels van het kwalitatieve merk Mesoestetic. Deze medische peelings met hydrozuren hebben een exfoliërend effect op de huid. Ze bevatten onder andere melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur en TCA (trichloorazijnzuur).

Inhoud van de Mesopeel-behandeling

 • Reiniging van de huid
 • Voorbereiding van de peeling
 • Aanbrengen peeling vloeistof
 • Neutraliseren van de peeling
 • Crystal Fiber vliesmasker, Anti-Stress of Hydravital masker.
 • Afsluitende verzorging

BioRePeelCl30

De nieuwe peeling revolutie

Onze nieuwste peeling is een twee-fasen peeling met een exfoliërende, stimulerende en vernieuwende werking.

De werkzame stof in deze peeling bestaat voornamelijk uit 35% TCA (trichloorazijnzuur) en werkt specifiek op de aanhechtingen van de oude, verharde huidcellen om het huidvernieuwingsproces te sublimeren. Naast TCA bevat de peeling maar liefst 14 werkzame ingrediënten gericht op  huidverjonging en biosynthese, waardoor huidschade door UV straling, luchtvervuiling en ouderdom effectief kan worden hersteld.

 • Geen downtime

  Anders dan traditionele TCA-peelings, die vooral oppervlakkig werken, toont BioRePeel aan dat diepe huidschilfering niet nodig is voor optimale resultaten.

 • Onderscheidend resultaat

  BioRePeel stimuleert de aanmaak van collageen en elastine diep in de huid. De resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren in de weken daarna.

 • Altijd & voor iedereen

  BioRePeel kan het hele jaar door worden gebruikt en is geschikt voor alle huidtypes.

BioRePeelCl3 + Dermapen4

De revolutionaire BioRePeelCl3 in een behandeling samen met microneedling met onze Dermapen4 is een gouden combinatie die zorgt voor verbluffende resultaten.

Indicaties waarbij wij deze behandeling inzetten zijn: Fijne lijntjes, grove porien, acne (littekens) en een doffe huid.

Tarieven

Vrijblijvende intake met gratis Observ520x huidanalyse

Is jouw huid wel toe aan een peeling? Maak dan snel een afspraak. Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd een vrijblijvende intake in. Hieruit
volgt een behandelplan op maat. Voor een optimaal resultaat kunnen de peelings worden gecombineerd met ander behandelingen die we bij Vogue Clinic aanbieden.

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of
dermatoloog. Een peeling behandeling kan worden vergoed door de zorgverzekeraar
vanuit een aanvullend pakket. Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van je aanvullende zorgverzekering en het doel van de behandeling. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te
woord.