Acne

Wat is acne?

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die niet alleen bij jongeren voorkomt. Ook op latere leeftijd kun je last hebben van acne. De oorzaak van acne zit hem in verstopping van de talgklieren. Deze raken verstopt door overmatige talgproductie en een ophoping van dode huidcellen. De acnebacterie P. Acnes kan zich hierdoor gemakkelijk vermenigvuldigen in de talgklieren. Hierdoor staan onzuiverheden en ontstekingen in de huid.

Behandeling tegen acne in Amsterdam

In het dagelijks leven kan acne een grote invloed hebben en zelfs psychische problemen geven. Gelukkig kunnen we acne bij Vogue Clinic doeltreffend behandelen. In een korte tijd bereiken we zichtbaar resultaat. Behandelingen die we vaak inzetten bij acne zijn: AcnelanMesoestetic Peeling Azelan, Glo2Peel (Balance) en kruidenpeeling. Welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het meest effectief is, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe ernstig de acne is, welk huidtype je hebt, wat de conditie van je huid is en wat je wensen zijn.

Heb je last van acne en wil je er graag vanaf? Boek dan een acnebehandeling bij Vogue Clinic. We analyseren jouw huid grondig en in overleg met jou stellen we een behandelplan op maat op. Maak online een afspraak, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.