Rimpels & Huidverslapping

Hoe ontstaan rimpels en huidverslapping?

Het natuurlijke verouderingsproces zorgt ervoor dat je huid slapper wordt. Collageen en elastine, dat van nature in je huid aanwezig is, neemt af in hoeveelheid waardoor rimpels en groeven ontstaan. Ook externe factoren zoals blootstelling aan de zon, gewichtsverlies en een sterke mimiek hebben invloed. Je kunt je huid beschermen tegen verslapping en rimpels door blootstelling aan de zon te vermijden en de huid altijd te beschermen met een hoge SPF. Ga niet onder de zonnebank, eet gezond en gevarieerd en drink voldoende water.

Behandeling tegen rimpels bij Vogue Clinic

Heb je last van een verslapte huid en rimpels en wil je er graag iets aan laten doen? Bij Vogue Clinic in Amsterdam kunnen we je huid verjongen en verstevigen. Behandelingen die we vaak inzetten bij een huidverslapping en rimpels zijn: Peelings, Dermapen4, Skinboosters en huidverjonging met de Gentle Max Pro laser.Welke behandeling of welke combinatie van behandelingen voor jou het beste resultaat geeft, hangt af van verschillende factoren. Wij kijken altijd goed naar de conditie van jouw huid en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk behandelplan op. Het resultaat van de behandeling is ook weer afhankelijk van de conditie van je huid en de behandeling(en) die we inzetten. Ons doel is altijd om je weer een frisse, gladde en strakke huid te geven.

Boek nu je behandeling tegen rimpels bij Vogue Clinic

Kan jouw verslapte huid wel een oppepper gebruiken? We helpen je graag! Na een uitgebreide intake waarin we de mogelijkheden en jouw wensen bespreken, maken we een behandelplan op maat. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.