Facials

Facials op maat bij Vogue Clinic Amsterdam

Bent u gewoon toe aan een ontspannende, verzorgende en reinigende opfrisbehandeling voor uw huid? Bekijk dan eens ons uitgebreide facial menu.

 • Dubbele reiniging, enzymatische peeling met stomen of chemische peeling (op basis van uw huidbehoefte), uitreinigen + overtollig talg verwijderen, massage, masker of LED. Afgesloten met dagverzorging serum + moisturizer + SPF.

 • Anti-aging

  Deze behandeling is ontworpen om de tekenen van veroudering effectief aan te pakken en een jeugdige gloed te onthullen. Onze ervaren huidtherapeuten gebruiken de geavanceerde Skinceuticals-producten om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te voeden.

 • Pigment Balancing

  Deze behandeling is gericht op het verminderen van ongewenste pigmentatie, zoals donkere vlekken, verkleuringen en een doffe teint. Onze getrainde huidexperts gebruiken specifieke Skinceuticals-producten en geavanceerde technieken om de teint te egaliseren, de huid op te helderen en een gezonde, stralende gloed te herstellen.

 • Acne Micropeel 30

  Deze behandeling is ontwikkeld om acne te bestrijden en de gezondheid van de huid te herstellen. Onze bekwame huidtherapeuten gebruiken op maat geselecteerde Skinceuticals-producten om onzuiverheden te verminderen, ontstekingen te kalmeren en de huid te zuiveren.

 • Redness Gelpeel

  Deze behandeling is speciaal ontworpen om roodheid te verminderen en de gevoelige huid te kalmeren. Onze huidtherapeuten maken gebruik van de krachtige Skinceuticals Redness Relief CalmPlex™-formule, samen met zachte peelingtechnieken, om roodheid te verminderen, de huid te versterken en een gelijkmatige teint te bevorderen.

 • Quick & Clean

  Focus op reiniging

  Dubbele reiniging, stomen met Medik8 enzymatische peeling, uitreinigen + overtollig talg verwijderen. Afgesloten met dagverzorging serum + moisturizer + SPF.

 • Age Away

  Focus op anti-aging

  Dubbele reiniging, milde scrub, kort uitreinigen, Tripollar Radiofrequency. Afgesloten met dagverzorging serum + moisturizer + SPF.

 • LED Booster

  Focus op Acne / Pigment / Anti-Aging / Huidvernieuwing

  Dubbele reiniging, milde scrub, kort uitreinigen, Skinceuticals Serum, Led light booster 20 min. Afgesloten met dagverzorging serum + moisturizer + SPF.

Add-Ons

Booster LED light therapie

Ultrasound

Tripollar RF

Vrijblijvende intake met gratis Observ520x huidanalyse

Vind je het lastig om te bepalen wat jouw huid nodig heeft? Boek dan een vrijblijvend consult in. In dit uitgebreide gesprek bespreken we je huidprobleem en maken we een huidanalyse met onze Observ520x. Op basis van dit onderzoek stelt de huidtherapeut een behandelplan op maat op. 

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Sommige van onze behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van je aanvullende zorgverzekering.