Droge huid

Hoe ontstaat een droge huid?

Een droge huid kan veel ongemak geven, zoals jeuk, schilfering en rimpels. Ook kan de huid er grauw en dof uitzien. Met een droge huid heb je ook sneller last van andere huidproblemen zoals acne en wondjes. Er zijn verschillende factoren die een droge huid kunnen veroorzaken. Wanneer je doucht met heet water en zeep bijvoorbeeld, verdwijnt het natuurlijke vetlaagje van de huid en is de kans groter dat de huid uitdroogt. Ook met het ouder worden zal je merken dat je huid droger gaat aanvoelen. Dat komt omdat de talgproductie afneemt naarmate je ouder wordt. Hoeveel talg je huid produceert is trouwens ook nog eens per persoon verschillend.

Behandeling tegen droge huid bij Vogue Clinic

Heb je last van een droge huid en wil je ervan af? Bij Vogue Clinic in Amsterdam kunnen we een droge huid doelgericht behandelen. Dit doen we met onze originele Hydrafacial behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vochtbalans van je huid wordt hersteld en dat deze beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je huid voelt gevoed en gehydrateerd aan en krijgt zijn natuurlijke ‘glow’ terug.

Boek nu een behandeling tegen droge huid bij Vogue Clinic

Wil je dat jouw droge huid weer gaat stralen en wil je dat comfortabele gevoel van een gevoede huid weer ervaren? Wij helpen je graag! Na een uitgebreide intake waarin we jouw wensen bespreken volgt een behandelplan op maat. Maak direct online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.