Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate behandeling bij Vogue Clinic Amsterdam

Dermamelan Intimate is een gespecialiseerde behandeling die zich richt op het verminderen van hyperpigmentatie in de intieme delen, zoals de oksels en de schaamstreek. Of je nu te maken hebt met verkleuringen, donkere vlekken of ongelijkmatige pigmentatie, Dermamelan Intimate biedt een effectieve oplossing om je huid te egaliseren en weer stralend te maken.

 • Stap 1: Prep fase

  Na de intake start je met het gebruik van de Dermamelan Intimate gel voor thuis.

 • Stap 2: Dermamelan Intimate behandeling

  De huid wordt gereinigd en ontvet waarna het de peeling en het masker worden aangebracht. Je gaat met dit masker op naar huis en dit masker blijft 3 uur op je huid. (Afhankelijk van je huidtype).

 • Stap 3: Nazorg

  Na de behandeling is het belangrijk om de nazorg instructies voor thuis op te volgen. Je dient minimaal 6 weken de Dermamelan Intimate Gel voor thuis te gebruiken. De huidtherapeute zal je hier verder over adviseren.

 • Stap 4: Nacontrole

  Na ongeveer 6 weken kom je langs voor nacontrole. De huidtherapeute zal je dan tevens adviseren om de thuisprodcuten aangepast te gebruiken.

Voordelen

• Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
• Geschikt voor alle huidtypes
• Elimineert hyperpigmentatie
• Bestrijd de overproductie van melanine en voorkomt zo nieuwe vlekken

Wat is het resultaat van de behandeling?

Om de pigmentvorming in jouw intieme zones te verminderen,  maken we gebruik van actieve ingrediënten zoals fruitzuren en vitamine A en C. Deze plantaardige stoffen remmen de pigmentvorming en stimuleren huidvernieuwing. Ook de combinatie van het masker en de juiste thuisproducten, maakt deze behandeling zeer effectief. Met een zichtbaar resultaat van 1 á 2 tinten lichter binnen 4 tot 8 weken. 

Tarieven

Vrijblijvende intake

Stoor jij je aan een donkere verkleurig in je intieme zones? Maak dan direct een afspraak. Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd een vrijblijvend consult in. In dit uitgebreide gesprek bespreken we je huidprobleem en kijken we of de behandeling geschikt is. Op basis hiervan stelt de huidtherapeut een behandelplan op.