Laserbehandeling

Bij Vogue Clinic in Amsterdam werken we met de Gentle Max Pro laser. Deze zetten we in voor laserontharing, maar het is ook een doeltreffende laser voor huidverjonging en het verwijderen van pigment.

 

Laserbehandeling voor huidverjonging bij Vogue Clinic Amsterdam

Met behulp van laser wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Rimpels en fijne lijntjes verminderen of verdwijnen hierdoor zelfs helemaal. Het gevolg is een strakkere en jonger uitziende huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We verwarmen de huid geleidelijk tot 42-43 graden en houden deze temperatuur minimaal 10 minuten in de huid aan. De behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten en is goed te verdragen. Vaak zijn 4-6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het ideale interval tussen twee behandelingen is 4 weken.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan worden
gecombineerd met andere behandelingen om het resultaat te versterken.
In een vrijblijvend intakegesprek stellen we aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden graag een behandelplan op maat op.

Na de behandeling

 Direct na de behandeling kan je huid warm aanvoelen en er
rood uitzien. Dit kan een koortsig gevoel geven, maar kan geen kwaad. Omdat de
aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd moet worden zal het
uiteindelijke optimale resultaat zichtbaar zijn na 3-4 maanden.

Laserbehandeling bij pigment

Met de Gentle Max Pro kunnen we de volgende pigment laesies doelgericht behandelen:

  • Vlekken of hyperpigmentatie met een duidelijke omlijning
  • Lentignes (ouderdomsvlekken)
  • Ephelides (sproeten)

De behandeling is geschikt voor huidtype I tot en met III. Tijdens een vrijblijvend consult behoordelen we graag of jouw huid en pigment laesies geschikt zijn voor de behandeling.

Tarieven

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling duurt in totaal ongeveer 15 minuten en is
goed te verdragen. Voor een optimaal resultaat zijn mogelijk 2-3 behandelingen nodig, met een interval van 4 weken.

Na de behandeling

Direct na de behandeling zullen de pigment laesies donkerder kleuren. Daarna vormt zich een microkorst. Je kunt Alhydran, Fucidinezalf of Vaseline gebruiken om het gebied te hydrateren. Het is belangrijk de korstjesvof velletjes die ontstaan niet zelf te verwijderen maar te wachten tot deze vanzelf afvallen.

Vrijblijvende intake met gratis Observ520x huidanalyse

Heb je last van storende pigmentvlekken als gevolg van hyperpigmentatie? Maak dan direct een afspraak. Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd een vrijblijvend consult in. In dit uitgebreide gesprek bespreken we je huidprobleem en maken we een huidanalyse met onze Observ520x. Op basis van dit onderzoek stelt de huidtherapeut een behandelplan op maat op. 

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Een Cosmelan-behandeling kan worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor acnetherapie indien je de behandeling ondergaad voor pigment ontstaan door acnelittekens. Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van je aanvullende zorgverzekering.