Acnelan

Heb je last van ernstige acne en lijkt niets te helpen? Acnelan van Mesoestetic is een behandeling die we inzetten als je last hebt van een ernstige vorm van acne. Wereldwijd is deze behandeling een van de beste voor een door acne aangetaste of acne-gevoelige huid. Een Acnelan acné behandeling is de beste manier om ernstige acne aan te pakken en je huid weer te laten stralen.

Acnelan acnebehandeling bij Vogue Clinic Amsterdam

Acnelan bevat werkzame bestanddelen die de huid grondig reinigen en zuiveren. Dit heeft een positieve invloed op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Acnelan is niet schadelijk voor de huid en pakt ook door acne veroorzaakte littekens, pigmentvlekken en roodheid aan. De behandeling bij Vogue Clinic bestaat uit drie verschillende fases die samen het Acnelan Pack vormen.

Onze huidtherapeut voert het Acnelan Pack in de kliniek uit, met intervallen van 15 tot 21 dagen. Voorafgaand aan de behandeling voeren we altijd een gratis en vrijblijvende huidanalyse uit.

 • Stap 1: Acnelan Multifactor Mask

  Een sterke medische peel die overtollig talg absorbeert en de huid verzacht.

 • Stap 2: Gel Pore Sealing Shield

  Een gel die de poriën verkleint en een beschermlaagje vormt op de huid. De gel verlengt het effect van de behandeling en zorgt voor een beter resultaat.

 • Stap 3: Post Peel Neutralizing Spray

  Een neutraliserende, kalmerende en hydraterende spray.

 • Stap 4: Thuisproducten

  Drie dagen na de behandeling start je met de producten van Mesoestetic die je hebt meegekregen voor de thuisbehandeling.

Voordelen

• Vermindert roodheid en puistjes
• Controleert de groei van bacteriën
• Verzacht hyperpigmentatie (littekens en pigmentvlekken) als gevolg van acne
• Vertraagt de talgklierproductie
• Reinigt de poriën
• Remt de afscheiding van vette zuren
• Werkt ontstekingsremmend
• Inclusief voorbereidende peeling voor maximaal effect

Wat is het resultaat van de behandeling?

Direct na de Acnelan-behandeling kan je huid er wat rood uitzien en warm aanvoelen. Na 3-5 dagen kan de huid gaan vervellen. Schrik hier niet van, want het is normaal. Wel is de vervelling bij de een heftiger dan bij de ander. 

Al tijdens de drie fases van de Acnelan-behandeling zul je merken dat de acne afneemt en de talgproductie vermindert. Je huid ziet er stralender uit en verkeert in een betere conditie. Als de complete behandeling is afgerond zullen puistjes en ontstekingen afnemen. Zelfs de meest zware acne vermindert of verdwijnt zelfs helemaal. 

Tarieven

Vrijblijvende intake met gratis Observ520x huidanalyse

Wil je voor eens en voor altijd van je ernstige acne af? Maak dan direct een afspraak. Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd een vrijblijvend consult in. In dit uitgebreide gesprek bespreken we je huidprobleem en maken we een huidanalyse met onze Observ520x. Op basis van dit onderzoek stelt de huidtherapeut een behandelplan op maat op. 

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Een Acnelan-behandeling kan worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor acnetherapie. Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van je aanvullende zorgverzekering.